Tervetuloa tutustumaan Acoustic Body - menetelmään
24.1.2019 Urpolan kartanolle, Mikkeliin

AB logo small.png

Acoustic Body on ainutlaatuinen eheyttävä ja traumatietoinen menetelmä, jolla tuetaan hyvinvointia ja parantumista. Se on yhdistelmä erilaisia harjoitteita ja menetelmiä yhdistettynä immersiiviseen äänimaailmaan, jonka avulla harjoitetaan keskushermoston resilienssiä sekä tunteiden, kehon ja mielen toisiinsa vaikuttavaa kokonaisuutta. Sen on osoitettu helpottavan fyysistä rentoutumista ja mielen selkiyttämistä, lievittävän stressiä, lisäävän itseymmärrystä eri tavoin, syventävän läsnäoloa ja tietoisuutta sekä auttavan tunteiden ilmaisemista ja sanoittamista.

Acoustic Body -menetelmän ovat kehittäneet Catarina Brazão (somaattinen kouluttaja ja sosionomi) ja Markus Pesonen (säveltäjä, äänitaiteilija). Menetelmää on kehitetty ja käytetty kolmen vuoden ajan ympäri eurooppaa järjestetyissä tilaisuuksissa, joihin on osallistunut yli 1000 henkilöä eri ikäluokista ja taustoista. Menetelmä on herättänyt suurta kiinnostusta terveydenhoitoalan ammattilaisten ja terapeuttien keskuudessa. Muun muassa Itävaltalainen, GEIS-klinikan johtava psykiatri Anna Neidhöfer kertoo kokemuksistaan seuraavaa;

When I first got to experience the Acoustic body approach in a Workshop for health professionals some time ago, I was blown away by the originality, profundity and depth of this approach. Sound immediately penetrates one’s system either as we all know as ‚noise‘ in a bothersome way or with a deeply healing capacity. These carefully designed soundscapes ingeniously train your nervous system, from arousal to relaxation, trigger emotions of all colours without being overwhelming. As a psychiatrist and trauma therapist, I immediately grasped the healing potential of this approach. It is beyond words, beyond stories, works so to speak on a subconscious level, on the limbic system and the reptile brain, beyond rational defences or mental capabilities of the cerebrum. Thus it crosses language and education barriers which so often limit psychotherapy. It offers an immediate experience of oneself as a unique human being.
— Anna Neidhöfer M.D, Psychiatrist, Head of department of a psychosomatic hospital in Switzerland
squares.jpg

Acoustic Body -tilaisuus 24.1.2019
klo: 14.00-16.00 ja klo: 17.00-19.00

paikka:

Urpolan kartano
Selännekatu 30
50100 Mikkeli

Tilaisuus alkaa tutustumisella Acoustic body -menetelmään ja somaattisella äänimatkalla, jonka jälkeen on lyhyt työpaja, jossa keskustellaan somaattisten hoitojen mahdollisuuksista mm. mielenterveystyössä ja geriatrisessa hoitotyössä. Samana päivänä järjestetään kaksi samansisältöistä tilaisuutta, joista voit valita sinulle sopivimman ajankohdan. Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa. Tilaisuuden ohjaa palvelumuotoilija Heidi Huovinen. 

Catarin & Markus2.jpg

Tilaisuus on maksuton. Paikkoja rajoitetusti.
Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella 21.1.2019 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!
Catarina & Markus


Osallistumislomake

Valitse aika
Osallistujan tiedot:
Nimi *
Nimi
Ennakkokysymykset:
Uutiskirje:

Lisätiedot Acoustic Body ® menetelmästä:

Markus Pesonen
Nature Solutions Oy
markus@forthesakeofbeings.com
0401312887
forthesakeofbeings.com

Lisätiedot tilaisuudesta ja saapuminen:

Palvelumuotoilija
Heidi Huovinen
heidi@huovi.fi
0505779618